Mutlu Birey, Mutlu Toplum.

Bir kazanımı birden fazla ve farklı şekilde sunmanız bilginin tüm öğrencilere ulaşmasında ve kalıcı olmasında en önemli adımdır. Çünkü her öğrencinin öğrenme stili parmak izi kadar özeldir. Sunmuş olduğumuz etkinlikler ve çalışmaları çok yönlü olarak vermemiz, tüm farklı öğrenme stilleri olan öğrencilere ulaşmamızı ve öğrenmenin kalıcı olmasını sağlar.
Öğretimde öğrencinin bireysel ihtiyaçlarını bilerek bireysel başarıya şekil vermekteyiz. Bu bilinçle ‘ Birey Odaklı Rehberlik ‘ modelini uyguluyor; öğrenci özelinde çalışmalar yürütüyoruz.
Tüm bunların yanı sıra sosyal beceri atölyeleri ile öğrencilerimizin kendilerini keşfetmelerini sağlıyor; mutlu birer birey olmaları için onları destekliyoruz.

Ortaokul Öğrenci Kaydı İçin Başvuru Formu Sayfamızı Ziyaret Edebilirsiniz.

Ortaokul Başvuru Sayfası

Okulumuz ile ilgili merak ettiğiniz her şey için aşağıdaki formu doldurmanız yeterli!

Teşekkürler. Mesajınız iletildi.
Hata meydana geldi. Lütfen tekrar deneyin.