Çocukların mutluluğu en az akademik başarı kadar önemlidir.

Her bir öğrencinin birbirinden farklı ve eşsiz olduğu anlayışıyla yapılandırılan öğretim programlarımızda, öğrenme bir süreç olarak değerlendirilir ve her an, her alan öğrenme için bir fırsat olarak görülür. Ders ortamları farklı öğrenme biçimlerine ve hızlarına sahip öğrencilerin kendi potansiyellerini kullanmalarına fırsat sağlayan, farklılaştırılmış eğitim etkinlikleri ile tasarlanır.

Ege Üniversitesi Güçlendirme Vakfı Okulları eğitimde, yeni kuşak öğrenci, öğretmen ve veli ihtiyaçlarına yanıt vermek üzere yeni kuşak eğitim modelini kurgulama görevini üstlenmiştir. Öğrenme ortamlarımız; öğrencilerin gelecek yaşantılarını destekleyerek, ileri derecede akademik becerilere, olumlu sosyal ve kültürel değerlere ulaşmaları yönünde hazırlanır.

İlkokul Öğrenci Kaydı İçin Başvuru Formu Sayfamızı Ziyaret Edebilirsiniz.

İlkokul Başvuru Sayfası

Okulumuz ile ilgili merak ettiğiniz her şey için aşağıdaki formu doldurmanız yeterli!

Teşekkürler. Mesajınız iletildi.
Hata meydana geldi. Lütfen tekrar deneyin.